Tutvustus

Tere, sõber!

Oled jõudnud kohale just õigesse kohta – siin tutvustame sulle vinget organisatsiooni, kus toimub alati midagi ägedat ja põnevat!

Noored Kotkad organisatsioon

Noored Kotkad on noorteorganisatsioon, kus saad avastada oma seikluslikku poolt ja olla osa lahedast kambast. Meie oleme kui üks suur tiim, kus koos tegutsedes ja õppides kasvame tugevamaks ning avastame uusi võimalusi maailma avastamiseks.

Mida me teeme?

Kas tunned, et seiklus kutsub sind? Siis Noored Kotkad on just sulle! Me korraldame igasuguseid ägedaid tegevusi, alates matkadest ja matkamängudest kuni põnevate võistlusteni. Lisaks saad õppida olulisi oskusi, nagu esmaabi andmine, looduse tundmaõppimine ja palju muud põnevat!

Kes me oleme?

Meie oleme kõik üheskoos! Noored Kotkad koosnevad lahedatest noortest nagu sina, kes tahavad koos sõpradega seiklusi kogeda ja uusi oskusi õppida. Oleme nagu üks suur perekond, kus hoolitsetakse üksteise eest ja toetatakse igas olukorras.

Missioon

Meie missioon on vabatahtlikkust väärtustades pakkuda noortele parimaid eneseteostusvõimalusi isamaalise hariduse kaudu.

Visioon

Oleme Eestimaa noorte esmane võimalus panustada riigikaitsesse!

Mida noortele pakume?

  • Põnevaid seiklusi ja matku looduses
  • Võimalust õppida olulisi oskusi, nagu esmaabi andmine
  • Lahedaid võistlusi ja mänge, kus saab oma osavust proovile panna
  • Uusi sõpru ja toetavat kogukonda
  • Võimalust avastada ja tundma õppida loodust ning maailma enda ümber

Kas tahad olla osa sellest ägedast seltskonnast? Liitu meiega juba täna ja avasta koos meiega seikluste ja sõprade imeline maailm!

Ootame sind meiega liituma!